Vianočné tipy na zmysuplné darčeky

Nelámte si viac hlavu nad darčekmi!
 
Vyberanie vianočných darčekov nie je vôbec jednoduchá úloha. Radi by ste tento rok prekvapili niečim výnimočným? V tomto sprievodcovi Vám ukážeme ako vybrať originálne kúsky, ktoré budú stáť zato.
 
 
 
 
Bazén, ktorému ani počasie nepokazí radosť z kúpania
 
Bazén s guličkami, v ktorom sa môžete zábavať bez ohľadu na počasie. Vonku môže snežiť, pršať, ale nič neprekazí radosť z hry v bazéne s loptičkami. Bazénik bude skvelou voľbou, pôsobí relaxačne.  
 
bazén s loptičkami
 
Stavte na klasiku v modernom dizajne
 
Drevené hračky sú zaručenou klasikou, ktorá poteší a vydržia Vám navyše od plastových o mnoho dlhšie. V mombi nájdete krásne pastelové hračky, ktoré vyniknú aj ako dopnky do izbičky. V ponuke nájdete: detské kocky, sada s náradím, interaktívne kocky, skladacie dúhy a mnoho iného. 
 
Kocka Activity Cube
 
Dobrodružné teepee ocení každý
 
Za dobrodružstvom netreba chodiť ďaleko. Jedno, môžete zažiť v kútiku detskej izby. Naše teepee stany sú navyše s patentovaným stabilizátorom, ktorý zabezpečí stabilnosť konštrukcie oproti iným bežne dostupným teepee stanom na trhu. 
 
 
 
 
teepee
 
Praktický darček nie je nikdy nevýhodou
Vianočné darčeky je potrebné nakupovať, ako už vieme s rozumom. Nie je dôležitá kvantita, ale správny výber darčekov. Detská lampička je vďačným darčekom, preto slúži nielen pre radosť, ale aj ako krásny doplnok do izbičky. V ponuke nájdete uspávacie lampičky alebo lampičky pre staršie detičky. 
 
 
Detská lampa Oblak - zelená s vypínačom